IMG_70g91_edited.jpg

Hälsosann SommarYoga

Hälsosann Yin & Yang i samklang med naturens läkande o vitaliserande krafter.

Yinyoga kan hjälpa dig finna avslappning och upplösa stelhet och blockeringar, såväl fysiskt som mentalt och känslomässigt. Den ger en väldigt bra avslappning och återhämtningsmöjlighet. I Yinyogaklasserna har jag även restorativyoga som är än mer avslappnande och läkande för kropp o själ. 

Yangyoga är mer fysisk men omfattar även andningstekniker och närvaro i kroppen. Jag går noggrant igenom alla övningar och var och en lär sig förstå sin kropps anatomi och vilka övningar som är bra för just den individens behov/begränsningar.

Pranayama är olika andningstekniker som används inom yogan i syfte att uppnå alltifrån avslappning till förbättrat energiflöde och förstärkt riktat fokus. Det finns många olika pranayamatekniker för att komma in i och fördjupa meditation. Meditation är varande i närvaro av nuet - essensen av yoga.

OBS! Kläder efter väder och medtag eget yogamaterial med anledning av den rådande samhällssituationen.

Hälsosann sommaryoga hålls under  v. 28-v.32

Måndagar 18.30 - 20.00

Hälsosann yoga i underbar natur på YinTorp, Björkebodavägen Oppmanna.


Tisdagar 08.30 - 10.00

Hälsosann yoga på stranden precis vid vattenbrynet i Yngsjö, Marias väg.


Onsdagar 08.30 - 09.45

Hälsosann yoga på Cocoon Meetings med sagolik utsikt, Borråkra Degeberga. (För mer information om Cocoon, följ länken här)


Torsdagar 08.30 - 10.00

Hälsosann yoga på stranden precis vid vattenbrynet i Yngsjö, Marias väg.

 

YinYoga/Restorativ

Yinyoga kan hjälpa dig finna avslappning och upplösa stelhet och blockeringar, såväl fysiskt som mentalt och känslomässigt. Den ger en väldigt bra avslappning och återhämtningsmöjlighet.

 

I Yinyogaklasserna har jag även restorativyoga som är än mer avslappnande och läkande för kropp o själ.

För mer information, tider och bokning, följ länken nedan.

 

YangYoga/Meditation

Yangyoga är mer fysisk men omfattar även andningstekniker och närvaro i kroppen. Jag går noggrant igenom alla övningar och var och en lär sig förstå sin kropps anatomi och vilka övningar som är bra för just den individens behov/begränsningar.

Pranayama är olika andningstekniker som används inom yogan i syfte att uppnå alltifrån avslappning till förbättrat energiflöde och förstärkt riktat fokus. Det finns många olika pranayamatekniker för att komma in i och fördjupa meditation. Meditation är varande i närvaro av nuet - essensen av yoga.

För mer information, tider och bokning, följ länken nedan.

 

©2019 by Halsosann