top of page

sön 23 juni

|

YinTorp

Yogaretreatsvecka på YinTorp - Inspiration to Transformation!

Essansen av yoga är transformation, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Yoga omfattas av allt och utesluter inget. Kom till YinTorps inspirerande transformationsvecka!

Yogaretreatsvecka  på YinTorp - Inspiration to Transformation!
Yogaretreatsvecka  på YinTorp - Inspiration to Transformation!

Tid och plats

23 juni 2024 14:00 – 28 juni 2024 11:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

Detta är en fantastisk möjlighet att öka förståelsen och kunskapen om såväl yogans transformerande funktion som yogafilosofi, oavsett om du är nybörjare eller van yogautövare. Genom yogan kommer du att lära känna Dig själv bättre och förhoppningsvis öka din självmedkänsla. Allt som upplevs under yoga speglar hur du möter livets med- och motgångar... Kom och lär känna Dig själv och bli Ditt bästa jag!

Det kommer varje dag att finnas utrymme för egen tid då du kan vila, reflektera eller varför inte promenera i den natursköna omgivningen.

YinTorp är vackert beläget på ett litet Skånskt berg inbäddad i naturens grönska med unik utsikt. Här är det lätt att finna stillhet och ro såväl utomhus som inomhus, jäkt och stress upplöses så snart du landat in. Här behövs inga förkunskaper av något slag. Du kommer att få en introduktion och information under samlingen när alla deltagare är på plats. Ta gärna med dig kläder för både utomhus och inomhus mindfull yoga. Sitt/liggunderlag, promenadskor samt vattenflaska är också bra att ta med, kanske även badkläder för den som önskar ta ett uppfriskande dopp i Bergahålan, ett gammalt granitstenbrott i närheten.

Hälsosanna gluten- och laktosfria vegetariska måltider samt all dryck under vistelsen ingår. Övernattning i mysig sovalkov eller sängplats i någon av timmerstugorna ingår, medtag egna sängkläder eller boka till mot extra kostnad, 175 kr/set. Önskas enkelboende eller dubbelboende bokas detta mot extra kostnad, 500 kr/p. Hör av dig om du har frågor kring detta så löser vi det efter bästa förmåga.

Totalpris 3 999 kr/p.

Den som önskar boka till spabad eller massage kan göra det efter utcheck på söndagen!

Biljetter

  • Yogaretreatsvecka på YinTorp

    Alla yogaklasser, meditationer, skogsbadande vandringar, boende, samtliga måltider och drycker ingår.

    6 999,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page