top of page

lör 14 sep.

|

YinTorp

Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.

När sensommaren övergår mot den annalkande hösten är det åter dags för YinTorps 2-dagarsretreat. Naturen är fridfullt vacker och full av livsenergi. Mindfull yoga, vandringar, skogsbad och stillhet är vad du kan förvänta dig att uppleva under dessa dagarna på YinTorp och dess härliga natur.

Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.
Mindfullt yogaretreat med vandring och skogsbad.

Tid och plats

14 sep. 2024 14:00 – 15 sep. 2024 16:00

YinTorp, Björkebodavägen 68 B, 291 57 Arkelstorp, Sverige

Om evenemanget

YinTorp är vackert beläget på ett litet Skånskt berg inbäddad i naturens grönska med unik utsikt. Här är det lätt att finna stillhet och ro såväl utomhus som inomhus, jäkt och stress upplöses så snart du landat in. Här behövs inga förkunskaper av något slag. Du kommer att få en introduktion och information under samlingen när alla deltagare är på plats. Ta gärna med dig kläder för både utomhus och inomhus mindfull yoga. Sitt/liggunderlag, promenadskor samt vattenflaska är också bra att ta med, kanske även badkläder för den som önskar ta ett uppfriskande dopp i Bergahålan, ett gammalt granitstenbrott i närheten.

Hälsosanna gluten- och laktosfria vegetariska måltider samt all dryck under vistelsen ingår. Övernattning i mysig sovalkov eller sängplats i någon av timmerstugorna ingår, medtag egna sängkläder eller boka till mot extra kostnad, 175 kr/set. 

Önskas enkelboende eller dubbelboende, i någon av timmerstugorna, bokas detta mot extra kostnad, 500 kr/p. Hör av dig om du har frågor kring detta så löser vi det efter bästa förmåga.

Tvådagarsretreatets totalpris inkl. boende, mat och dryck 2 999 kr/p.

Den som önskar boka till spabad eller massage kan göra det efter utcheck på söndagen!

Biljetter

  • Mindfullt yogaretreat 2 dagar.

    Mindfull yoga, vandringar, skogsbad, 1 övernattning, samtliga måltider och all dryck ingår i totalpriset.

    2 999,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page